Capellini 250 gr
Capellini 250 gr
Nagyon vékony tészta, 0,9 mm. Főként levesekhez ajánljuk, de kiváló desszerthez is (vargabéles).
Bucatini 500 gr
Bucatini 500 gr
Ideális sajttal és borssal Vegyünk egy tálat és reszeljünk le a pecorino romanot. Adjon hozzá egy merőkanál tészta főzővizet, és keverje addig, amíg sima és homogén krémet nem kap. Őröljön sok
Chitarrone 500 gr
Chitarrone 500 gr
Ideális szalonnával. Tegye egy serpenyőbe az apróra vágott szalonnát, az olívaolajat és a chilit. Pár percig melegítsük nagy lángon, és adjuk hozzá a fehérbort, távolítsuk el a szalonnát a
Linguine 500 gr
Linguine 500 gr
Linguine vongole kagylóval A kagylókat egy serpenyőben főzzük olíva olajjal. Egy másik serpenyőben melegítsen egy kevés olajat, egy gerezd fokhagymával. Amikor a fokhagyma megpirult adjunk hozzá
Spaghetti 500 gr
Spaghetti 500 gr
CANOSSA PASTA, AZ EGYIK LEGJOBB OLASZ KÉZMŰVÉSZES TÉSZTA A minőségi tészta textúrája, beltartalmi értéke és formája is a legjobbak között van. A csomagolás is jellemzi az előbb leírtakat. A
I Fusilli 500 gr
I Fusilli 500 gr
Ideális pestóval és fenyőmaggal Tegye a pestót egy magas serpenyőbe, és takarja le tányérral vagy ételfóliával, különben elszíneződhet. Forraljuk fel a tésztát bőséges sós vízben, majd szűrjük le.
Il Pacchero 500 gr
Il Pacchero 500 gr
Ideális cukkinivel és Asiago sajttal Forraljunk fel kissé sós vizet a tésztához. Egy serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott lilahagymát egy kevés extra szűz olívaolajjal. Hozzáadjuk a
Il Pennone 500 gr
Il Pennone 500 gr
Ideális paradicsommal Melegítsük fel az oliva olajt és a fokhagymát egy serpenyőben. Ha aranyszínű, adjuk hozzá a koktélparadicsomot, babérlevelet és borsózzuk t. 3 percig pároljuk, majd adjunk
Il Rigatone 500 gr
Il Rigatone 500 gr
Ideális raguhoz Aprítsuk fel a szalonnát, hagymát, sárgarépát és a zellert. Pirítsuk vajban 15 percig, anélkül, hogy megbarnulna. Adjon hozzá marhahúst és sertéshúst, pár percig párolja fél pohár
I Sedanini 500 gr
I Sedanini 500 gr
Ideális gorgonzolával és szalámival Olvassa fel a gorgonzolát edényben egy kanál tejjel. Ha jól megolvad, kapcsolja ki a tűzhelyet és hagyja melegen. A hagymát tisztítsuk meg és aprítsuk meg, majd
La Gramigna 500 gr
La Gramigna 500 gr
Ideális tejszínnel és kolbásszal Egy nagy serpenyőben hagyjuk, hogy a vaj megolvadjon, és hozzáadunk finomra vágott hagymát, vigyázva, hogy ne barnuljon meg. A hámozott kolbászt apró darabokra
Le Pennette 500 gr
Le Pennette 500 gr
Ideális szardíniához Tisztítsa meg a szardíniát és áztasson be mazsolát. Szeleteljünk hagymát, és öntsük egy serpenyőbe az oliva olajt. Hevítsük fel az olajt, tegyük bele a serpenyőbe a hagymát.