Shopping Cart My Cart 0 items 0 Ft

 x 

Üres Kosár

Olasz termékeink

Capellini 250 gr

Capellini 250 gr

850 Ft

Nagyon vékony tészta, 0,9 mm. Főként levesekhez ajánljuk, de kiváló desszerthez is (vargabéles).

Bucatini 500 gr

Bucatini 500 gr

1190 Ft

Ideális sajttal és borssal Vegyünk egy tálat és reszeljünk le a pecorino romanot. Adjon hozzá egy merőkanál tészta főzővizet, és keverje addig, amíg sima és homogén krémet nem kap. Őröljön sok

Chitarrone 500 gr

Chitarrone 500 gr

1190 Ft

Ideális szalonnával. Tegye egy serpenyőbe az apróra vágott szalonnát, az olívaolajat és a chilit. Pár percig melegítsük nagy lángon, és adjuk hozzá a fehérbort, távolítsuk el a szalonnát a

Linguine 500 gr

Linguine 500 gr

1190 Ft

Linguine vongole kagylóval A kagylókat egy serpenyőben főzzük olíva olajjal. Egy másik serpenyőben melegítsen egy kevés olajat, egy gerezd fokhagymával. Amikor a fokhagyma megpirult adjunk hozzá

Spaghetti 500 gr

Spaghetti 500 gr

1190 Ft

CANOSSA PASTA, AZ EGYIK LEGJOBB OLASZ KÉZMŰVÉSZES TÉSZTA A minőségi tészta textúrája, beltartalmi értéke és formája is a legjobbak között van. A csomagolás is jellemzi az előbb leírtakat. A

I Fusilli 500 gr

I Fusilli 500 gr

1190 Ft

Ideális pestóval és fenyőmaggal Tegye a pestót egy magas serpenyőbe, és takarja le tányérral vagy ételfóliával, különben elszíneződhet. Forraljuk fel a tésztát bőséges sós vízben, majd szűrjük le.

Il Pacchero 500 gr

Il Pacchero 500 gr

1190 Ft

Ideális cukkinivel és Asiago sajttal Forraljunk fel kissé sós vizet a tésztához. Egy serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott lilahagymát egy kevés extra szűz olívaolajjal. Hozzáadjuk a

Il Pennone 500 gr

Il Pennone 500 gr

1190 Ft

Ideális paradicsommal Melegítsük fel az oliva olajt és a fokhagymát egy serpenyőben. Ha aranyszínű, adjuk hozzá a koktélparadicsomot, babérlevelet és borsózzuk t. 3 percig pároljuk, majd adjunk

Il Rigatone 500 gr

Il Rigatone 500 gr

1190 Ft

Ideális raguhoz Aprítsuk fel a szalonnát, hagymát, sárgarépát és a zellert. Pirítsuk vajban 15 percig, anélkül, hogy megbarnulna. Adjon hozzá marhahúst és sertéshúst, pár percig párolja fél pohár

I Sedanini 500 gr

I Sedanini 500 gr

1190 Ft

Ideális gorgonzolával és szalámival Olvassa fel a gorgonzolát edényben egy kanál tejjel. Ha jól megolvad, kapcsolja ki a tűzhelyet és hagyja melegen. A hagymát tisztítsuk meg és aprítsuk meg, majd

La Gramigna 500 gr

La Gramigna 500 gr

1190 Ft

Ideális tejszínnel és kolbásszal Egy nagy serpenyőben hagyjuk, hogy a vaj megolvadjon, és hozzáadunk finomra vágott hagymát, vigyázva, hogy ne barnuljon meg. A hámozott kolbászt apró darabokra

Le Pennette 500 gr

Le Pennette 500 gr

1190 Ft

Ideális szardíniához Tisztítsa meg a szardíniát és áztasson be mazsolát. Szeleteljünk hagymát, és öntsük egy serpenyőbe az oliva olajt. Hevítsük fel az olajt, tegyük bele a serpenyőbe a hagymát.

Rólunk

Domenico Montagna a jó dolgokat kedvelő vállalkozó 2010-ben hozta létre innovatív megoldásokkal tésztaüzemét, Marche régióban. Elképzelése volt, hogy a tradicionálisan kézi készítésű házi tésztákat, élelmiszeripari kivitelezéssel mindenki számára elérhetővé tegye.
©2021 olaszteszta.hu. Minden jog fenntartva.
Simplepay logo

Search

Az olaszteszta.hu a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?